Politika zasebnosti

1. Kaj so osebni podatki?
 
Osebni podatki so informacije, ki vas neposredno ali posredno določajo kot posameznika, pri čemer »posredno« pomeni v kombinaciji z drugimi informacijami, npr. z vašim imenom, poštnim naslovom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko, identifikacijsko številko, podatki o lokaciji ali drugimi identifikatorji.
2. Katere osebne podatke zbiramo?
 
Če ste le obiskovalec spletnih strani apartmaji-orel.com, o vas zbiramo podatke le z uporabo nujnih piškotkov, ki se na vaš brskalnik namestijo samodejno in naša spletna stran nima vpliva nad njimi!
 
Če ste z nami navezali stik preko kontaktnega obrazca na naših spletnih straneh (apartmaji-orel.com) pa o vas zbiramo osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje naših storitev.
Ti osebni podatki so ime, priimek in kontaktni e-poštni naslov.
3. Piškotki
 
Na našem spletnem mestu uporabljamo le nujne “piškotke” (majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik) in piškotke Google Analytics. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste “piškotke” sprejeli ali zavrnili.
Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani, ni pa sprejem piškotkov pogoj za uporabo spletne strani. Kot omenjeno spletna stran apartmaji-orel.com uporablja le nujne piškotke, ki so avtomatsko nameščeni ob obisku naše spletne strani in nad njimi nimamo nadzora ter Google Analytics (več o tem spodaj).
4. Statistika in analitika
 
Na spletni strani uporabljamo Google Analytics za vodenje analitike in statistike obiska. Google Analytics na naši strani deluje anonimno. Več o njihovih piškotkih in času njihovega obstoja lahko preberete tukaj :